Пошук

Контакт

КУ "Зміївський ЦПРПП"

м. Зміїв, вул. Адміністративна, 12-А

3-36-62

zmcentrprpp@i.ukr.net

День толерантності в Борівській ЗОШ І-ІІІ ст.

18.11.2021 18:04

16 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Його запровадили  у році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості.

З метою формування в учнів уявлення про толерантну поведінку, виховування почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів в шкільній бібліотеці КЗ «Борівська ЗОШ І – ІІІ ступенів імені С.Закори» було оформлено фотовиставку «Запалимо вогник толерантності»  та проведено годину спілкування «Планета Толерантності».
  Під час спілкування учні 4 класу переглянули відеоролики з відповідної тематики та створили долоні толерантності, заповнивши їх  своїм ім’ям та добрими і щирими побажаннями.
 Учні 5 класу створили свою квітку толерантності, де зазначали риси толерантної людини. Вони виконали це креативно та творчо.
 Для учнів 6-7 класів було проведено гру «Усі ми різні». Заходи пройшли у дружній, доброзичливій атмосфері. Вчимося поважати та сприймати людей такими, якими вони є! Будьмо доброзичливими!