Пошук

Контакт

КУ "Зміївський ЦПРПП"

м. Зміїв, вул. Адміністративна, 12-А

3-36-62

zmcentrprpp@i.ukr.net

Педагоги Зміївщини здійснили вибір підручників для 11 класу на 2024-2025 навчальний рік

08.04.2024 14:11

Педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Зміївської міської ради з 11 до 28 березня 2024 року ознайомлювались з електронними версіями оригінал-макетів підручників, які беруть участь у Конкурсі та плануються для повторного видання, обговорювали їх на засіданні педагогічної ради свого закладу, мали можливість задля покращення змістового наповнення підручників надати пропозиції та зауваження в Електронній бібліотеці ІМЗО та здійснили вибір, формуючи рейтинг з однієї назви підручників. Альтернативні підручники, з урахуванням пріоритету, надійдуть до закладу загальної середньої освіти в тому випадку, якщо основний чи інший альтернативний підручник не увійде до переліку таких, що можуть друкуватися за кошти державного бюджету. Остаточне рішення щодо вибору підручників закладом загальної середньої освіти було схвалене на засіданнях педагогічних рад кожного закладу, протоколи яких розміщені сайтах відповідних закладів.
Визначення остаточного переліку підручників, що видаватимуться за кошти державного бюджету в 2024 році, відбудеться з 15 до 17 квітня 2024 року в системі ІТС «ДІСО» автоматично на підставі сформованих рейтингів закладів освіти і вважатиметься потребою певного закладу в підручниках для 11 класу на 2024/2025 навчальний рік.
З узагальненпими результатами вибору підручників для 11 класу закладами загальної середньої освіти Зміївської міської ради можна ознайомитися в розділі «Публічна інформація» сайту відділу освіти Зміївської міської ради.