Пошук

Контакт

КУ "Зміївський ЦПРПП"

м. Зміїв, вул. Адміністративна, 12-А

3-36-62

zmcentrprpp@i.ukr.net

Вибір підручників для 4 класу

04.02.2021 10:52

З метою забезпечення здобувачів загальної середньої освіти і педагогічних працівників новим поколінням підручників,  з 18 січня 2021 року було розпочато ознайомлення вчителів з електронними версіями фрагментів оригінал-макетів підручників для 4 класу.
3 лютого 2021 року Зміївським центром професійного розвитку педагогічних працівників  у форматі онлайн за допомогою платформи ZOOM   було проведено обговорення вибору підручників для 4 класу вчителями початкової  ланки  закладів загальної середньої освіти  Зміївської міської та Слобожанської  селищної  рад.
Зустріч, в якій взяли участь 41 педагог, проходила у формі «Відкритого мікрофону». Всі бажаючі мали можливість розповісти про переваги чи недоліки підручників, представлених для вибору на сайті Інституту модернізації змісту освіти. Вчителі  не лише ознайомилися з їх  електронними оригінал-макетами, висновками та зауваженнями експертів, а  й повідомили, як їм працювалося на практиці з підручниками цих авторів у 3-му класі. Вони наголосили, що при виборі підручників обов’язково враховували  відсутність перевантаження для  здобувачів освіти.
Обмін думками представників шкільних методичних об`єднань мав на меті допомогти педагогам впевнитися у правильності свого вибору і стати запорукою успішного закінчення початкової ланки Нової української школи.