Пошук

Контакт

КУ "Зміївський ЦПРПП"

м. Зміїв, вул. Адміністративна, 12-А

3-36-62

zmcentrprpp@i.ukr.net

Вибір підручників для 1 класу

10.05.2018 17:23

З 14 по 17 травня 2018 року педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти будуть ознайомлюватись з фрагментами електронних версій оригінал-макетів підручників для 1 класу. Це здійснюється для того, щоб на 2018/2019 навчальний рік до кожного закладу загальної середньої освіти надійшли друковані примірники саме тих підручників для 1 класу, які будуть обрані цим закладом освіти. Безпосередній вибір проектів підручників за фрагментами електронних версій їх оригінал-макетів з кожної назви підручника, здійснений вчителями, повинен бути схвалений на засіданні педагогічної ради закладу освіти.
Остаточне рішення про включення або не включення кожного з таких підручників до переліку підручників, що можуть друкуватися за кошти державного бюджету, буде ухвалене  Колегією Міністерства освіти і науки України.
16 по 17 травня 2018 року заклади загальної середньої освіти повинні заповнити спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 1 класу з використанням модуля прозорого вибору підручників на базі інформаційно-телекомунікаційної системи «Державна інформаційна система освіти».
Керівники закладів загальної середньої освіти несуть персональну відповідальність за достовірність результатів вибору підручників та своєчасність їх оформлення.
Електронні версії фрагментів оригінал-макетів підручників, яким за результатами І етапу Конкурсу пропонується надати гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» та беруть участь у ІІ етапі Конкурсу, будуть розміщені в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у вільному доступі з 14 травня 2018 року за посиланням lib.imzo.gov.ua .