Пошук

Контакт

КУ "Зміївський ЦПРПП"

м. Зміїв, вул. Адміністративна, 12-А

3-36-62

zmcentrprpp@i.ukr.net

Завершено вибір підручників для 7 класу

16.04.2020 08:57

Педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти Зміївського району завершено вибір підручників за фрагментами їх оригінал-макетів з кожної назви для 7 класу.
Остаточне рішення про включення або не включення кожного з обраних підручників до переліку таких, які можуть друкуватися за кошти державного бюджету, ухвалюватиме Колегія МОН України.
Узагальнені результати вибору підручників, здійснені закладами загальної середньої освіти району, були надіслані відділом освіти на розгляд Конкурсних комісій до Інституту модернізації змісту освіти. За результатами цього розгляду Конкурсні комісії сформують пропозиції щодо переліку підручників, які можуть друкуватися за кошти державного бюджету у 2020 році.
Може так статися, що до переліку підручників для 7 класу, які можуть друкуватися за кошти державного бюджету у 2020 році, не увійдуть окремі підручники, обрані певним закладом освіти. У такому випадку до закладу освіти надійдуть друковані примірники тих підручників для 7 класу, які обрані цим закладом освіти за пріоритетом 2 (можливо, 3 або…).
Результати вибору підручників кожним закладом загальної середньої освіти Зміївського району розміщено на сайтах цих закладів.
Узагальнені результати вибору  підручників, здійснені закладами загальної середньої освіти  Зміївського району, розміщено  на сайті “Інформаційно-методичне об`єднання шкільних бібліотекарів  Зміївського району ” в розділі “Підручники”.